SEMINAR 'PLES VPOGLEDA'

Datum in čas dogodka: 01.02.2014 - 09:00

Seminar ‘Ples vpogleda’

Sobota, 1. februar – Nedelja, 2. februar 2014

Sobota 9.00 – ca. 20.00, Nedelja 9.00 – ca. 14.00 s pavzami (začenjamo točno ob uri!)

Na tem izkustvenem seminarju se bodo udeleženci naučili skupinske metode “potovanja izven časa”, da bi z vpogledom/vizijo obnovili izgubljeno znanje naših prednikov. Poseben povdarek bo na obnovi in ponovni oživitvi izgubljenih ritualov za zdravljenje in njihovo novo razumevanje. Ples sam po sebi predstavlja le majhen del seminarja, večji del časa bomo izkoristili za izmenjavo doživetih vpogledov/vizij, za ponovno oživljanje ritualov in doživljanju moči le teh. Udeleženci naj bodo odprti za eksperimentalno delo.

Seminar/delavnico bo vodila dr. phil. Sylvia Wohlfarter, predstavnica in aktivna članica Evropskega dela neprofitne organizacije Foundation for Shamanic Studies.

Vsi seminarji Foundation for Shamanic Studies so namenjeni učenju in spoznavanju šamanskih tehnik in niso zasnovani kot terapije za telesne ali psihične probleme ali bolezni udeležencev ali drugih oseb. So del Core-šamanizma, ki ga je ustvaril Michael Harner in so zaščitene z zakonom o avtorskih pravicah.
“Šamanizem je pot znanja in ne verovanja. To znanje ne izvira iz mene niti iz kogar koli drugega iz te realnosti. Da bi do tega znanja prišli, preko realnosti duhov, je potrebno narediti korak v šamanski univerzum in izkušnje pridobiti s prakso in delom.”  Michael Harner, ustanovitelj in predsednik FSS.

Stroški seminarja

Cena seminarja je 200 € . Da bi si zagotovili mesto na seminarju, prosim, plačajte celoten znesek na spodaj navedeni račun. V tem znesku niso vračunani stroški prenočišča in obrokov. Potrdilo o sodelovanju na seminarju boste prejeli ob koncu seminarja.

Številka računa: TRR: SI 56 0510 0801 2027 604 (A Banka Vipa d.d.)

glasi na: Društvo Elpa, Razlagova ulica 11b, 3000 Celje

za namen vplačila vpišite: `Visiondance Lendava 2014 `

Pri nakazilih iz tujine:   IBAN:  SI 56 0510 0801 2027 604                                                       BIC:    ABANSI 2X

 

Pogoji sodelovanja

Vsebina in obseg seminarja

Vsebina, stroški idr. seminarja so opisani v prijavnici in s tem vsem udeležencem popolnoma poznani.

Prijava

Ko udeleženec/ka pošlje izpolnjeno prijavnico, prejme ustno ali pisno potrditev prijave. Po želji pošljemo spisek udeležencev, da se le ti lahko dogovorijo za skupni prevoz. Prijavo lahko organizator, brez obrazložitve, zavrne. Šele popolno plačilo zneska zagotavlja udeležbo na seminarju.  Število udeležencev je omejeno. Kot vsi ostali seminarji Foundation for Shamanic Studies tudi ta temelji na lastnih izkušnjah in doživetjih; delo poteka posamično, v parih in v skupinah.

Kaj je potrebno za seminar
Udobna oblačila, odeja in/ali blazina za ležanje, šal ali ruta za prekrivanje oči, ropotuljica, boben, zvezek in pribor za pisanje, copati ali debele nogavice.

Odjava seminarja

Pri odjavi v roku do 1 meseca pred začetkom seminarja povrnemo celotno vsoto. Kasneje pa ste obvezni plačati polovico iznosa cene seminarja, razen v primeru, da najdete nadomestnega udeleženca. Če se udeleženec/ka seminarja ne more udeležiti, je obvezen/a o tem čim prej obvestiti organizatorja seminarja.

Odgovornost vsakega udeleženca/ke

Delo z in v stanju spremenjene zavesti in s tem povezane globoke psihične izkušnje zahtevajo od udeleženca/ke povprečno psihično in fizično zdravje/obremenitve. Udeleženci/ke, ki imajo vprašanja ali dvome na to temo, hodijo na psihoterapijo ali obiskujejo psihiatra, trpijo zaradi neke oblike odvisnosti ali so kronično bolni, morajo o tem obvestiti organizatorja seminarja vsaj 2 dni pred začetkom seminarja. Večji del seminarja se bo odvijal na prostem. Prosimo vas, da to upoštevate.

Udeleženci so v vsakem primeru sami odgovorni zase in za svoje zdravje.  Foundation for Shamanic Studies, njeni inštruktorji in organizatorji ne prevzemajo nikakršnih obveznosti, odgovornosti in niso porok za škodo nastalo na osebah ali stvareh. Udeleženci se v tem pogledu nepreklicno odpovedujejo kakšnih koli zahtev po povrnitvi nastale škode.

Odpoved seminarja s strani organizatorja

Organizator si pridržuje pravico, da seminar bilo kdaj in brez navedbe razlogov odpove. V tem primeru, se vplačani stroški seminarja v celoti povrnejo. Vsi nadaljnji ugovori so izključeni.

Nočitev: 

Center nudi tudi prenočišča: dvo in troposteljne sobe 25 €, soba s skupnimi ležišči 10 €. Za skupna ležišča je potrebno s saboj prinesti spalno vrečo in podlogo za spanje ter brisače.

Prehrana:

V centru obstaja možnost prehrane. Imajo svojega nutricijonista, ki pripravlja hrano iz svežih, izbranih sestavin, vendar izključno vegetarijansko. Zajtrk: 4€, kosilo: 12€ in večerja:  9€.

Prosijo, da se v center ne nosijo živila živalskega izvora. Prosim, da se tega držite.

 

Za podrobnejše informacije o seminarju in prijave

pošljite e-mail na naslov: nicole77@me.com ali

pokličite  031/880 811, Nicole Drakulič

in si oglejte internetno stran FSS: http://www.shamanicstudies.net

 

Vsak udeleženec/ka je v vsakem pogledu v popolnosti odgovoren sam zase! :

Inštruktor in/ali organizator niso odgovorni za izgubljena oblačila, dragocenosti in dragocene predmete, rekvizite itd., prav tako niso odgovorni za nesreče in druge škode nastale v času trajanja seminarja in prireditev kot tudi na poti na in iz mesta kjer se odvijajo seminarji in prireditve. Udeležba na vseh prireditvah, vodenjih in seminarjih, ki se odvijajo na prostem je na lastno odgovornost. Stroške nastale zaradi poškodb stvari in predmetov  v seminarskih prostorih krije povzročitelj sam. Organizator ali/in referent v tem primeru povzročitelju ni dolžan dokazovati  krivico. Zavarovanje ( kot npr. športno zavarovanje, obvezno zavarovanje, zavarovanje v primeru nesreče,…) ni organizirano s strani organizatorja ali/in referenta. Prosimo vas za razumevanje. Nicole Drakulič

 

PRIJAVNICA za napredni seminar Foundation for Shamanic Studies

Ples vpogleda -Visondance

z Dr. Sylvia Wohlfarter

Izobraževalno-zdravilni Center

Gaberje, Glavna ul. 42-46

SI-9220 Lendava

Sobota, 1. februar – Nedelja, 2. februar 2014

Sobota 9.00 – ca. 20.00, Nedelja 9.00 – ca. 14.00 s pavzami (začenjamo točno ob uri!)

 

Leave a Reply