Počitniški, poučno-rajalni piknik

Datum in čas dogodka: 31.08.2013 - 16:00

Zadnji počitniški, poučno-rajalni piknik

v Izobraževalno-zdravilnem Centru

Kdaj:  sobota, 31.08.2013 ob 16h

Kaj:   Delavnica Matjaževe kuharije,

lutkovna predstava »Sončna deklica«, ustvarjalne delavnice, pravljična joga, zvočna kopel z gongi

in tibetanskimi skledami

Vabljeni starši in otroci, družine in posamezniki, da v čudovitem, zdravilnem okolju Izobraževalno-zdravilnega Centra v Gaberju, preživite čudovit dan, popoldne ali vsaj kakšno uro z nutricionistom Matjažem Kološo, waldorfsko pedagoginjo Majo Aranjoš, učiteljico joge Tatjano Baligač, izvajalcem zvočnih kopeli Alešem Ifkom in z intuitivno terapevtko Sandro Habjanič. Medtem, ko se boste odrasli za ceno 25 € učili zdravih pikniških kulinaričnih mojstrovin (od 16h do 19h), se bodo vaši otroci zabavali ob lutkovni predstavi, ustvarjalnih  delavnicah in pravljični jogi (prav tako do 19h), nakar se bomo vsi skupaj sprostili ob zvokih gongov in tibetanskih skled.

Vsem, ki bi želeli odpraviti ali vsaj omiliti katero od težav iz svojega življenja, bo ves vikend po obvezno vnaprejšnji najavi, na voljo individualna terapija, ki traja 1 do 2 uri in za katero se je potrebno predhodno najaviti.

Naš poučno-rajalni piknik lahko povežete še z obiskom tradicionalne Lendavske trgatve, ki se bo istega dne od 11. ure naprej, odvijala na ulicah starega dela Lendave.

Tistim, ki bi želeli v objemu blagodejnih Centrovih energij tudi prespati, so na voljo srčno prijetne, po feng-shuiju urejene in z ljubeznijo opremljene sobe. Več o Centru na

www.center-gaberje.si

Zaželjene prijave na sandra@erbija.si  oz. 041-630-889 ali matjazeva.kuharija@gmail.com

Za otroške dejavnosti in zvočno kopel bo Izobraževalno-zdravilni Center  vesel vaših prostovoljnih prispevkov.

 

Leave a Reply