DELAVNICA KRIŽIŠČA

Datum in čas dogodka: 11.05.2013 - 10:00

                                                             KRIŽIŠČA                                                             

 Delavnica bo v soboto, 11. maja 2013

Trajanje: 10h – ca. 17h s pavzami

Izobraževalno-zdravilni Center Gaberje, Gaberje pri Lendavi

Križišča so mejni/liminalni prostori, tako prostorski kot tudi časovni, med enim in drugim. So delček tišine in praznine. Kot pavza v glasbi.

Prostor križišča je aktiven, kadar zastanemo, da bi našli novo smer gibanja in delovali v skladu s tem ali pa je prostor križišča pasiven, kadar je vse tiho in zaznamo le nezmožnost odločanja in križišče predstavlja mesto meditacije in čakanja.

Križišče je točka kjer se križajo svetovi; vsakdanji in nevsakdanji, vertikalni in horizontalni,…

V ritualu bomo na križišču odložili nepotrebne in obremenjujoče viške. Ter prosili naše duhovne pomočnike, da nam pokažejo kje smo in po kateri poti naj gremo.

Kot je rekel Aristotel pred ca. 2300 leti: “Tam kjer se križajo potrebe sveta in tvoji talenti, tam je mesto tvojega poklica.”

 

Prihod: http://goo.gl/maps/gOGQm

Kosilo: izključno vegetarijansko, bo v Centru.

V center se ne nosijo živila živalskega izvora. Prosim, da se tega držite.

Delali bomo tudi v naravi, vzemite si podlogo za sedenje in primerna oblačila ter obutev.

S sabo prinesite: boben, ropotuljo, vse kar potrebujete za šamansko delo, copate ali nogavice, podlago/deko za ležanje, prevezo za oči, zvezek in svinčnik za zapiske.

Prispevek: 20,00 Eur, plačilo ob prihodu

Predpogoj: Osnovni seminar core šamanizma FSS

Zaradi organizacije delavnice in kosila, vas prosim, da prihod potrdite do 6. maja 2013. Hvala.

Prijave: Nicole Drakulič, 00386 31880811, 00385 98409093, ali na email: nicole77@me.com

In kot vedno, tudi v tem primeru velja: samoodgovornost je predpogoj udeležbe.

Inštruktor in/ali organizator ni odgovoren za izgubljena oblačila, dragocenosti in dragocene predmete, rekvizite itd., prav tako ni odgovoren za nesreče in druge škode nastale v času trajanja seminarja in delavnice kot tudi na poti na in iz mesta kjer se odvijajo seminarji in delavnice. Udeležba na vseh prireditvah, vodenjih in seminarjih, ki se odvijajo na prostem je na lastno odgovornost. Stroške nastale zaradi poškodb stvari in predmetov  v seminarskih prostorih krije povzročitelj sam. Organizator ali/in referent v tem primeru povzročitelju ni dolžan dokazovati  krivico. Zavarovanje ( kot npr. športno zavarovanje, obvezno zavarovanje, zavarovanje v primeru nesreče,…) ni organizirano s strani organizatorja ali/in referenta. Prosim vas za razumevanje. Nicole Drakulič

 

Leave a Reply