2. Vikend transformacije in regeneracije

Datum in čas dogodka: 26.04.2013 - 17:00

Inštitut Zlati Ključ

vabi na edinstven vikend transformacije in regeneracije v Izobraževalno-zdravilnem Centru v Prekmurju

2. Vikend tranformacije in regeneracije

Današnji tempo življenja je postal vedno bolj dinamičen. Zato se je potrebno na trenutke ustaviti, umakniti iz tega vrveža življenja in si vzeti trenutek zase. Ta možnost vam je lahko dana, če se nam pridružite na Vikendu transformacije in regeneracije.

Datum dogodka: od 26. do 28. aprila 2013

Vikend transformacije in regeneracije je stkan iz:

- Individualnih terapij 1 na 1, katere izvajata Sandra Habjanič in Siniša Bičanič. Vsaka posamezna terapija traja od 2h do 3h , zato se vsi zainteresirani prijavite vnaprej, najkasneje do 21. aprila oz. do zasedbe prostih terminov. Terapije so namenjene vsem, ki se želite znebiti določenega neželenega neprijetnega, nejasnega, motečega stanja/občutka/misli/situacije v telesu, duhu ali umu. Terapije so namenjene vsem, ki so pripravljeni delati na sebi in ki so odločeni spoprijeti se s potrebnimi, včasih neprijetnimi spremembami oz. dejstvi.

- Delavnice »Odklenite skrivnosti lastnega UMA!« (sobota 27.4. od 9h do 12h). Pridobili boste uporabna orodja in tehnike v vsakdanjem življenju za lažjo komunikacijo z okolico, samim seboj in ozaveščanjem lastnih blokad, ki nas ovirajo, da ne dosežemo tistega kar si želimo. Preproste, poučne in zabavne tehnike. Delavnico bo vodil Siniša Bičanič.

- Delavnice Matjaževe kuharije na temo »Zdravo in enostavno kosilo, za lepo čilo telo« (sobota 27.4. ob 12h), katero bo izvajal nutricionist Matjaž Kološa.

- Joge, katero bo vodila Simona Vrhovec (sobota 27.4. ob 18h). Na delavnici nas bo seznanila s tradicionalno hatha jogo, tako bomo povezali telo, duh in um. Da bo učinek na nas še večji, bomo uro zaključili z joga nidro in se tako globinsko sprostili.

- Meditacije (sobota 27.4. ob 20.30), katero bo izvajala Mateja Jager. Tokrat nas v Lendavi sprejmejo v svoj objem Spiriti Kristalnega Kraljestva. Spoznali bomo zakaj so Kristali tako zelo pomembni za nas in zakaj je dobro da se jim odpremo. V meditaciji se boste tudi spoznali s svojim osebnim Kristalom, ki želi delati z vami. Postali bomo mali Kristalni Čarodeji in Čarodejke. Mnogo bo osebnih sporočil in zdravljenj. Po koncu meditacije sledi tudi skupinsko kanaliziranje sporočil Mojstrov – tudi na vaša vprašanja.

- Asan, meditativnega druženja in sprehodov ter črpanje zdravilnih energij na posestvu – izven urnika in spontano.

- Izleta na Bukovniško jezero, kosilo in zaključek (nedelja 27.4. med 13. in 16.uro)

Dobimo se v petek 26.4. ob 16 h (prihod in namestitev v sobe sta možna že prej in sicer po 13.uri) in končamo v nedeljo 26.4.2013 med 16. In 17.uro. V primeru da ne morete drugače, se nam lahko v petek pridružite šele na večerji ob 19h.

Vsi udeleženci delavnice bivajo v Centru. Cena bivanja je vključena v ceno programa, ki znaša 300€ na osebo in zajema: 2x nočitev, 2x zajtrk, 2x večerjo, 1x kosilo, kuharsko delavnico, zvočno terapijo z gongi in pojočimi skledami, meditacijo, delavnico z orodji NLP, 1x individualno terapijo 1/1. Vsak, ki program plača do 17.4.2013 prejme še darilo.

Število mest na delavnici je zaradi kapacitet centra omejeno, zato je potrebno za potrditev prijave vplačati kavcijo v višini 100€ na osebo do 17.4.2013. V primeru neudeležbe se kavcija ne vrača, celotni znesek mora biti poravnan pred začetkom dogodka.

Prehrana je v Centru vegetarijanska ter pretežno ekološkega izvora. Hrano pripravlja nutricist Matjaž Kološa, univ. dipl. inž. živilske tehnologije, ki ima že dobrih dvajset let izkušenj s pripravo zdravih jedi. Osnovno vodilo njegovega dela je zavest o pomenu zdrave, uravnotežene vegetarijanske prehrane temelječe na ekološko pridelanih živilih. Odlična, inovativna in zdrava hrana ter delavnica Matjaževe kuharije sta vključeni v ceno vikend aranžmaja. V primeru želje po mesni hrani, je gostom na razpolago bližnja restavracija.

 

Sandra Habjanič bo v od petka do nedelje v Izobraževalno-zdravilnem Centru v Gaberju izvajala individualne terapije 1/1 tistim, ki želite pobliže spoznati svojo podzavest in v njej skrite (iz nje izvirajoče) strahove, težave, blokade, bolezni… Ker posamezna terapija lahko traja tudi 2 uri ali več in ker terapevtka ne želi izgubljati kvalitete dela, sprejme največ 5 posameznikov na dan. Obvezne so vnaprejšnje prijave na erbija@siol.net ali 041-630-889.
 

Simona Vrhovec  je mednarodno certificirana joga učiteljica joge in NLP coach. Na seminarju nas bo seznanila s tradicionalno hatha jogo, tako bomo povezali telo, dih in um.

 

Mateja Jager je intuitivna terapevtka, ki nas bo z Vnebovzetimi Mojstri popeljala v dimenzijo Camelota in Avalona. Tam nas bodo čakali Kralj Arthur in njegovih 12 Vitezov Okrogle Mize.

 

Siniša Bičanič, je mednarodno certificiran NLP coach, z mnogimi izkušnjami iz prakse za osebno rast. Siniša bo tekom vikenda vodil delavnico ter izvajal individualne coachinge, na katere se morate predhodno prijaviti na institut.zlatikljuc@gmail.com.

 

 

 Odklenite skrivnosti lastnega UMA!

…ter si napolnite energijo v tem čudovitem okolju.

 

Leave a Reply