Vikend intenziv

Datum in čas dogodka: 19.10.2012 - 10:00

19.,20. in 21. oktobra pripravljamo v Centru INTENZIV, stkan iz:

- individualnih terapij 3 na 1 ali 1 na 1 (izvajajo Val Bullen, Viviane Fingerhut in Sandra Habjanič; vsaka posamezna terapija  traja od 20 – 50 minut, zato naprošamo, da se vsi zainteresirani prijavite v naprej, najkasneje do 17. oktobra oz. do zasedbe prostih terminov; terapije so namenjene vsem, ki se želite znebiti določenega neželjenega, neprijetnega, nejasnega, motečega stanja-občutka-misli-situacije v telesu, duhu in/ali umu; terapije so namenjene vsem, ki so pripravljeni delati na sebi/v sebi in ki so odločeni spoprijeti se s potrebnimi, včasih neprijetnimi spremembami oz. dejstvi;  prispevek za izmenjavo energij je 40 evrov)

-          Dve delavnici Matjaževe kuharije na temo Zdravi, slastni namazi (petek, 19.10. ob 18h) in Tople jedi za hladnejše dni  (sobota, 20.10. ob 17h) – izvaja Matjaž Kološa, cena za 3 urno delavnico je 28 evrov)

-          zvočne kopeli z gongi in pojočimi skledami (sobota 20.10. ob 20h, prispevek je 13 evrov na osebo)

-          meditativno, sproščujoče-negovalne masaže obraza (dopoldne 20. oktobra, izvaja Tatjana Fartek, cena 50 minut trajajočega tretmana je 28 evrov)

-          asane, meditativno druženje in sprehodi ter črpanje zdravilnih energij na posestvu – izven urnika in spontano, brezplačno :-)

-          prenočevanje za tiste, ki bi želeli bivati z nami v harmoniji Centra je 25 evrov na osebo/noč

-          bio vege zajtrk (polnozrnat domač kruh, riževi vaflji, namaz, sir, jajca, sadje in zelenjava, čaj, kava, informirana voda) 5 evrov/osebo

-          vegetarijansko kosilo (juha, glavna jed in sladica) 12 evrov/osebo

 

Vikend intenziva se lahko udeležite v celoti ali pa le tedaj in v obsegu, kot ustreza Vam. Za lažjo organizacijo in prijaznejšo izvedbo vseh dejavnosti naprošamo vse zainteresirane za vnaprejšnjo najavo/rezervacijo udeležbe tega ali onega segmenta vikend intenziva na: erbija@siol.net ali info@center-gaberje.si

Za morebitne dodatne informacije lahko pokličete na 041-630-889.

 

Organizator(ka) vikend Intenziva je

Sandra Habjanič oz. Erbija, zavod za

dvig kvalitete življenja

 

Leave a Reply