ZVOČNO DIHALNI TRETMA

Datum in čas dogodka: 11.12.2013 - 18:00

ZVOČNO DIHALNI TRETMA

(SOUND BREATH TREATMENT)

 

 Dih je življenjska sila in ker smo pozabili kako polno dihati, smo pozabili kako polno živeti.

Dih podprt z zvokom, je čudovito orodje za povezavo vseh naših aspektov, da ponovno sežemo v naše jedro torej v stanje JAZ SEM, KI SEM.

Za vse izkušnje (bolezni, tesnoba, žalost, frustracije, jeza, odpor…), ki jih doživljamo in nas omejujejo smo odgovorni sami in z zavestnim dihanjem lahko vse te obremenjujoče energije, ki prihajajo iz nas preusmerimo v energije, ki  izpolnjujejo naše življenje.

S pomočjo žive glasbe, katero so ljudje že od nekdaj uporabljali kot vzvod za dosego spoznanj, je izkušnja dihanja še čarobnejša saj glasba sprosti vsako celico našega telesa, naš um in podpre energije pri njihovem gibanju. Zvoki in melodije med tretmajem nastajajo sočasno s povezanim dihanjem, povezavo prvinskih in klasičnih inštrumentov ter petja.

Namen poti na katero se podamo s tretmajem ni treuntno dobro počutje ampak, da zavestno integriramo vsa naša izkustva ter dopustimo in objamemo naše realno občutenje. Z vztrajnostjo in predanostju postopoma dosežemo ravnovesje, ki je naše prirojeno – naravno stanje.

Pridruži se nam in postani sam svoj zdravitelj!

ZVOČNO DIHALNI TRETMA TRAJA 2h IN POTEKA VSAKO DRUGO IN ČETRTO SREDO V MESECU S PRIČETKOM OB 18h.


Za udeležbo na tretmaju so OBVEZNE PRIJAVE.

Kontakt: alja.petric@gmail.com, 031 604 340

Potrebujete podlogo za tla, nekaj za pod glavo, vodo in topla lahka oblačila.

Zaželjena izmenjava energij je 13€.

 

Tedenski tretma vodiva Alja (zvok) in Kristijan (dih).

ALKA

Kristijan se ukvarja z dihanjem  vse življenje, raziskuje ga pa zadnjih sedem let. To raziskovanje ga je pripeljalo do spoznanja, da so izkustva v življenju v katerem je prisoten Zavesten Dih “dih jemajoča”, polna uvidov in čudovita,  življenje pa najlepša lastna kreacija za katero sprejema polno odgovornost.

Alja se je začela z glasbo intenzivno srečevati in povezovati že v zgodnjem otroštvu. Skozi različna izobraževanja in kot samouk je spoznavala različne veje glasbenih standardov kot so klasika, jazz in etno glasba ter raznovrstne instrumente. V zadnjem obdobju je začela s poslušanjem svoje notranje glasbe, še globlje odkrivati sebe, predvsem pa svoj čudovit dar s katerim je prišla na svet in ga zdaj preko spontanih melodičnih vibracij, ki se zgodijo v nekem čarobnem trenutku, deli naprej.

 

 

Leave a Reply