DELAVNICA ACCESS BARS

Datum in čas dogodka: 16.11.2013 - 10:00

Vabljeni na delavnico ACCESS BARS, ki bo v soboto 16.11.2013 od 10.00 do 17.00 ure  v

IZOBRAŽEVALNO-ZDRAVILNEM CENTRU, Gaberje, Glavna ulica 42-46, Lendava

Delavnico vodi: Ljiljana Udir, (Bars Facilitator)…  Cena: 125€

Če z lahkoto s svojimi mislimi vplivamo na vodo, na svetlobo in njeno obnašanje, skratka na atome, zakaj ne bi z lahkoto spreminjali vse tisto, kar ne funkcionira v našem življenju?

Kaj če nas samo en enostavni telesni proces lahko spremeni?

Vabimo vas na delavnico, ki vam, če si dovolite, spremeni življenje. Spoznajte Access Consciousness Bars® …  32 točk na glavi, ki vsakič sprostijo na tisoče vaših omejitev s popolno lahkoto…

Kaj sploh je Acces Bars®?

http://www.youtube.com/watch?v=TVIvWI3qjKI

(za slovenske podnapise klikni CC)

Access Bars® je preprost telesni proces, ki ga trenutno več kot 2000 inštruktorjev uči v več kot 50  državah po vsem svetu.

Barsi pa so niz 32-ih točk na naši glavi, ki se samo z nežnim dotikom roke aktivirajo in začnejo osvobajati energije, ki nam ne dopuščajo več sprejemanja. Zdravljenje, Telo, Kontrola, Spolnost, Kreativnost, Staranje, Denar, Žalost, Mir, Zavedanje, Hvaležnost, Komunikacija, so le nekatere od njih … Te točke vsebujejo elektromagnetne komponente naših omejujočih prepričanj, misli, stališč, občutkov, ki smo jih shranili skozi obstoj v zvezi z določenim področjem in ki so ovira za dobro zdravje, srečno in uspešno življenje. Z njihovo aktivacijo razpršimo električni naboj shranjen v naših možganih, s čimer naredimo več prostora za bolj zdravo in zavestno življenje. Vse to naredimo učinkovito in z lahkoto.

Komu je namenjena Bars® delavnica?

VSEM. Osebam, ki delajo na sebi in svojem osebnostnem razvoju, staršem, otrokom, partnerjem, terapevtom, maserjem, kiropraktikom, tistim, ki pri svojem delu uporabljajo energetske metode … Bolj pogosto izvajate/prejemate Bars terapije, hitrejše so spremembe. Access Bars® je ljudem širom sveta pomagal spremeniti življenje in odpraviti omejujoče stališča.

Gary Douglas, ustanovitelj Access Consciousnessa® pravi: »V najslabšem primeru se boste počutili, kot da ste pravkar bili na izvrstni masaži, v najboljšem pa se bo vaše življenje spremenilo v nekaj veliko večjega od tega, kar ste si kdajkoli predstavljali.«

Med delavnico boste dvakrat prejeli in dvakrat dali Bars tretma.

Po končani delavnici dobite potrdilo oz. certifikat, da ste certificirani praktik Access Bars® (PR), kar vam omogoča samostojno izvajanje Bars terapije.

Delavnico vodi:  LJILJANA UDIR, Access Bars® BF

Datum in čas delavnice:  sobota, 16.11.2013  od  10.00 do 17.00 ure

Kraj:  IZOBRAŽEVALNO-ZDRAVILNI CENTER, Gaberje, Glavna ulica 42-46, Lendava

Cena:  125 €

Otroci od 15. do 18. leta ter vsi, ki delavnico ponavljajo, plačajo polovično ceno 60 €.

Otroci do 15. leta brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice.

V ceno delavnice je vključen priročnik, certifikat ter prigrizek. S seboj obvezno prinesite copate, lahko odejo in manjši vzglavnik!

Prijava in vse dodatne informacije:

Ljiljana Udir,  gsm:  051/324-707, e-mail:  horus@t-2.net

Ali si želite sprememb v svojem življenju, boljših odnosov, več radosti in veselja, več denarja? Ali si želite postati gospodar svoje usode in v polnosti živeti vse svoje potenciale?

www.horus-theta.si

 

Leave a Reply