3. vikend trasformacije in regeneracije

Datum in čas dogodka: 31.05.2013 - 16:00

Vikend transformacije in regeneracije je stkan iz:
Zvočne kopeli z gongi in pojočimi skledami . Z zdravilnimi in blagodejno sproščujočimi zvoki nas bo razvajal Duško Mamut.

Delavnice »Stik sam s seboj«. Pridobili boste uporabna orodja in tehnike v vsakdanjem življenju za lažjo komunikacijo z okolico,  samim seboj in ozaveščanjem lastnih blokad,  ki nas ovirajo, da ne dosežemo tistega kar si želimo. Preproste, poučne in zabavne tehnike. Delavnico bo vodil Siniša Bičanič.

Joge, katero bo vodila Simona Vrhovec. Na delavnici nas bo seznanila s tradicionalno hatha jogo, tako bomo povezali telo, duh in um. Da bo učinek na nas še večji, bomo uro zaključili z joga nidro in se tako globinsko sprostili.

Meditacije, katero bo izvajala Mateja Jager. Energije nas v tem obdobju izjemno podpirajo, da vse strahove stransformiramo in uravnotežimo našo Korensko čakro. V meditaciji se bomo povezali s planetarno Korensko čakro. Z nami želi vzpostaviti zavesten stik tudi Zlata Kraljeva Kobra ~ Znanilka Zlatega Kundalinija (Življenjska energija) in prebivalka naše Korenske čakre. Želi nam služiti in pomagati, da prebudimo našo Bazo ~ Korensko čakro v polnosti, spustimo strahove po preživetju in prebudimo vse naše speče potenciale kreiranja Obilja vsega. Zdravila nas bo s svojimi očmi ~ Kraljevimi Dragulji in s Svetim Jezikom Kraljevih Kober (Sacred Language of a Royal Golden Cobra). Prebudila bo našo Kundalini Življenjsko energijo, zdravila našo hrbtenico. Več podrobnosti in sporočil, zdravljenj na meditaciji sami. Veselim se skupnega sokreiranja Zlatega Zdravljenja. Kraljevi pozdrav.

Asan, meditativnega druženja in sprehodov ter črpanje zdravilnih energij na posestvu – izven urnika in spontano.
Možne so Individualnih terapije  1 na 1:

Katere izvajajo Sandra Habjanič, Siniša Bičanič, Mateja Jager in Simona Vrhovec. Vsaka posamezna terapija  traja od 1,5h do 3h , zato se vsi zainteresirani prijavite vnaprej, najkasneje do 29. maja oz. do zasedbe prostih terminov. Terapije so namenjene vsem, ki se želite znebiti določenega neželenega  neprijetnega, nejasnega, motečega stanja/občutka/misli/situacije v telesu, duhu ali umu. Terapije so namenjene vsem, ki so pripravljeni delati na sebi in ki so odločeni spoprijeti se s potrebnimi, včasih neprijetnimi spremembami oz. dejstvi.

Datum dogodka: od 31.5. do 2.6. 2013

Organizator: Inštitut Zlati ključ

 

Dobimo se v petek 31.5. ob 16 h (prihod in namestitev v sobe sta možna že prej in sicer po 13.uri) in končamo v nedeljo 2.6.2013 med 16. In 17.uro. V primeru da ne morete drugače, se nam lahko v petek pridružite šele na večerji ob 19h. Vsi udeleženci delavnice bivajo v Centru.

Dodatne informacije in prijave na: institut.zlatikljuc@gmail.com

 

 

 

Leave a Reply