Vikend transformacije in regeneracije

Datum in čas dogodka: 22.03.2013 - 17:00

Inštitut Zlati Ključ

vabi na edinstven vikend transformacije in regeneracije v Izobraževalno-zdravilnem Centru v Prekmurju

Vikend transformacije in regeneracije je stkan iz:

Individualnih terapij  1 na 1, katere izvajata Sandra Habjanič in Siniša Bičanič. Vsaka posamezna terapija  traja od 2h do 3h , zato se vsi zainteresirani prijavite vnaprej, najkasneje do 15. februarja oz. do zasedbe prostih terminov. Terapije so namenjene vsem, ki se želite znebiti določenega neželenega  neprijetnega, nejasnega, motečega stanja/občutka/misli/situacije v telesu, duhu ali umu. Terapije so namenjene vsem, ki so pripravljeni delati na sebi in ki so odločeni spoprijeti se s potrebnimi, včasih neprijetnimi spremembami oz. dejstvi.

Zvočne kopeli z gongi in pojočimi skledami  (petek 22.2. ob 20h). Z zdravilnimi in blagodejno sproščujočimi zvoki nas bo razvajala Mia Frangeš.

Delavnice »Odklenite skrivnosti lastnega UMA!« ( sobota 23.2. od 9h do 12h). Pridobili boste uporabna orodja in tehnike v vsakdanjem življenju za lažjo komunikacijo z okolico,  samim seboj in ozaveščanjem lastnih blokad,  ki nas ovirajo, da ne dosežemo tistega kar si želimo. Preproste, poučne in zabavne tehnike. Delavnico bo vodil Siniša Bičanič.

Delavnice Matjaževe kuharije na temo »Zdravo in enostavno kosilo, za lepo čilo telo« (sobota 23.2. ob 12h), katero bo izvajal nutricionist Matjaž Kološa.

Joge, katero bo vodila Simona Vrhovec (sobota 23.2. ob 18h). Na delavnici nas bo seznanila s tradicionalno hatha jogo, tako bomo povezali telo, duh in um. Da bo učinek na nas še večji, bomo uro zaključili z joga nidro in se tako globinsko sprostili.

Meditacije (sobota 23.2. ob 20.30), katero bo izvajala Mateja Jager, ki nas bo z Vnebovzetimi Mojstri popeljala v dimenzijo Camelota in Avalona. Tam nas bodo čakali Kralj Arthur in njegovih 12 Vitezov Okrogle Mize. Skupaj bomo zasidrali Kraljevino, kot je nekoč že bila. Čas je prišel, da Modri Kralji in Kraljice vstanemo in ponovno ustvarimo Modro Kraljevino. Arthur in Vitezi nas čakajo s sporočili za vsakega izmed nas. Skupaj bomo odšli tudi v Tempelj Svečenic Avalona, kjer bomo prejeli močno svečeniško zdravljenje in Sveto Maziljenje vseh naših teles (fizičnega, čustvenega, mentalnega, eteričnega in duhovnega). Povezali se bomo tudi z Boginjo Luno, ki nam bo predala kode Magije – Alkimije. Pomagala nam bo očistiti svoje telo vseh toksinov, ki so se nabrali (čustveni, mentalni in fizični).

Asan, meditativnega druženja in sprehodov ter črpanje zdravilnih energij na posestvu – izven urnika in spontano.

- Izleta na Bukovniško jezero, kosilo in zaključek (nedelja 24.2. med 13. in 16.uro)

 

Kje in kdaj se bo odvijal naš vikend transformacije in relaksacije?

V čudovitem Izobraževalno-zdravilnem Centru v Gaberju pri Lendavi, ki bo od petka 22.2. do nedelje 24.2.  v celoti na razpolago samo našim gostom.

Dobimo se v petek 22.2. ob 16 h (prihod in namestitev v sobe sta možna že prej in sicer po 13.uri) in končamo v nedeljo 24.2.2013 med 16. In 17.uro. V primeru da ne morete drugače, se nam lahko v petek pridružite šele na večerji ob 19h.

Vsi udeleženci delavnice bivajo v Centru. Cena bivanja je vključena v ceno programa, ki znaša 250€ na osebo in zajema: 2x nočitev,  2x zajtrk, 2x večerjo, 1x kosilo, kuharsko delavnico, zvočno terapijo z gongi in pojočimi skledami, meditacijo, delavnico z orodji NLP, 1x individualno terapijo 1/1. Vsak, ki program plača do 15.2.2013 prejme še darilo. 

Število mest na delavnici je zaradi kapacitet centra omejeno, zato je potrebno za potrditev prijave vplačati kavcijo v višini 100€ na osebo do 15.2.2013.

Prehrana je v Centru vegetarijanska ter pretežno ekološkega izvora. Hrano pripravlja nutricist Matjaž Kološa, univ. dipl. inž. živilske tehnologije, ki ima že dobrih dvajset let izkušenj s pripravo zdravih jedi. Osnovno vodilo njegovega dela je zavest o pomenu zdrave, uravnotežene vegetarijanske prehrane temelječe na ekološko pridelanih živilih. Odlična, inovativna in zdrava hrana ter delavnica Matjaževe kuharije sta vključeni v ceno vikend aranžmaja. V primeru želje po mesni hrani, je gostom na razpolago bližnja restavracija.

 

Sandra Habjanič bo v od petka do nedelje v Izobraževalno-zdravilnem Centru v Gaberju izvajala individualne terapije 1/1 tistim, ki želite pobliže spoznati svojo podzavest in v njej skrite (iz nje izvirajoče) strahove, težave, blokade, bolezni… Ker posamezna terapija lahko traja tudi 2 uri ali več in ker terapevtka ne želi izgubljati kvalitete dela, sprejme največ 5 posameznikov na dan. Obvezne so vnaprejšnje prijave na erbija@siol.net ali 041-630-889.

 

 

Mia Frangeš nas bo v petek razvajala z zdravilnimi in blagodejnimi sproščujočimi zvoki ob petju gongov in tibetanskih skled. Mia svobodno in radostno poje pesem vesolja v vsakem trenutku svojega življenja, ob božanskih zvokih, ki jih ustvarja lahko skupaj vibriramo.

 

Simona Vrhovec  je mednarodno certificirana joga učiteljica joge in NLP coach. Na seminarju nas bo seznanila s tradicionalno hatha jogo, tako bomo povezali telo, dih in um.

 

Mateja Jager je intuitivna terapevtka, ki nas bo z Vnebovzetimi Mojstri popeljala v dimenzijo Camelota in Avalona. Tam nas bodo čakali Kralj Arthur in njegovih 12 Vitezov Okrogle Mize.

 

Siniša Bičanič, je mednarodno certificiran NLP coach, z mnogimi izkušnjami iz prakse za osebno rast. Siniša bo tekom vikenda vodil delavnico ter izvajal individualne coachinge, na katere se morate predhodno prijaviti na institut.zlatikljuc@gmail.com.

 

 

Odklenite skrivnosti lastnega UMA!

…ter si napolnite energijo v tem čudovitem okolju.

 

Leave a Reply