PREBUJANJE ZAVESTI TELESA IN PRISTNOSTI

Datum in čas dogodka: 14.12.2012 - 17:00

Obveščamo vas, da je delavnica PREBUJANJE ZAVESTI TELESA IN PRISTNOSTI prestavljena na leto 2013.

 

PREBUJANJE ZAVESTI TELESA IN PRISTNOSTI

Delavnica bo potekala od 14.-16. decembra 2012

v Izobraževalno-zdravilnem centru v Gaberju

 Toplo vabljeni na izjemno in neponovljivo delavnico, ki je postavljena v decembrski čas zaradi priložnosti, ko se lahko resnično pripravimo za novo leto in prehod, ki se bo zgodil 21. 12. 2012. Takrat zagotovo ne bo konca sveta, pomeni pa ta datum v simbolnem smislu prehod iz starega načina razmišljanja, ki temelji strahu in nadzoru, v nov način delovanja, ki temelji na integraciji, osebni odgovornosti in izpolnitvi.

V tem duhu se bomo družili na prav posebni delavnici, zavedajoč se, da so žal naša telesa prepojena s strahom in se ne bodo spremenila čez noč. Proces spremembe bo trajal še nekaj naslednjih generacij, že sedaj pa imamo na voljo načine kako te spremembe začeti uveljavljati pri sebi. Na delavnici bomo telo in podzavest pripeljali v takšno stanje, da bosta odprta za sprejemanje novega, pozitivnejšega. Odprta bosta za kreiranje nove osebne realnosti. Cilji, ki jih bomo aktivirali na tej delavnici, bodo imeli 1000x večjo realizacijsko moč, kot če bi to počeli sami s sabo v svoji sobi.

Pomembno je, da o svojih ciljih na delavnici razmišljate na realen način v okviru okoliščin, katerih del ste. S trenutkom, ko se boste prijavili na delavnico, se začnite odpirati modrosti vašega nezavednega dela, ki vam bo začel pošiljati znake za cilj, ki bi ga želeli (oz. ga morate) realizirati v naslednjem letu. Delali bomo na tem. Uresničil se bo!

Ne moremo vam obljubiti, da boste s pomočjo delavnice razrešili vse svoje težave. Obljubimo pa lahko, da se boste približali sebi in svojemu poslanstvu, da boste umirili svoj um in na odnose začeli gledati bolj realistično. Spoznali boste nove prijatelje in s podporo skupine zdravili svojega notranjega otroka, svoje rane in rane svojih prednikov.

Program delavnice

 • Prebujanje zavedanja telesa
 • Povezovanje uma in delov telesa v učinkovito delujočo celoto
 • Prepoznavanje in izražanje pristnosti
 • Pogovori za ojačevanje zaznavanja in izmenjava mnenj
 • Pristnost v odnosih in postavljanje mej
 • Tehnika 6 zdravilnih zvokov
 • Energetske vaje za prebujanje celične regeneracije
 • Primarno in sekundarno prizemljevanje
 • Osvobajanje telesa skozi dihanje in gibanje
 • Ritual zdravljenja notranjega otroka s pomočjo časovne črte življenja
 • Zvočne trans kopeli (gong, pojoče posode …)
 • Trans-govor
 • Trans-dimenzionalno dihanje

 

Kdaj in kje poteka delavnica ter bivanje?

Delavnico začnemo v petek, 14. 12. ob 17h in končamo v nedeljo, 16. 12. okrog 17h. V primeru, da ne morete drugače, se nam lahko v petek pridružite na večerji ob 19h.

Delavnica poteka v čudovitem Izobraževalno-zdravilnem centru v Gaberju pri Lendavi, ki bo v času delavnice odprt samo za udeležence delavnice. Center je vpet v lepote prekmurske ravnice, zemlja, na kateri brsti, pa je prepojena z zdravilno energijo, ki jo boste v treh dneh bivanja vsi začutili.

 

Vsi udeleženci delavnice bivajo v centru. Cena bivanja je vključena v ceno delavnice.

 

Prehrana

Prehrana bo bio, vegetarijanska. Hrano bo pripravljal nutricist Matjaž Kološa, univ. dipl. inž. živilske tehnologije, ki ima že dobrih dvajset let izkušenj s pripravo zdravih jedi. Osnovno vodilo njegovega dela je zavest o pomenu zdrave, uravnotežene vegetarijanske prehrane temelječe na ekološko pridelanih živilih.

Hrana je vključena v ceno delavnice. V primeru, da bi si kdo zaželel mesne hrane, bo to lahko storil v bližnjih restavracijah. Prosim javite nam to ob prijavi.

Vegetarijanstvo ni pogoj za udeležbo na delavnici.

 

Vaša naložba v boljše zavedanje svojega telesa

V ceno je vključena udeležba na delavnici, bivanje in prehrana.

Za prijave do 26. 11. velja cena 269 € na osebo, za prijave do 5. 12. velja cena 296 € na osebo, za prijave po tem datumu pa velja polna cena delavnice, ki znaša 332 € na osebo (preverite tudi možnost dodatnih ugodnosti za primer udeležbe več oseb). Število mest na delavnici je zaradi omejenosti kapacitet centra omejeno, zato je potrebno za potrditev prijave vplačati kavcijo v višini 100€ na osebo.
Nudimo vam tudi posebne ugodnosti-popuste

Vsak, ki poleg sebe na delavnico pripelje še družinskega člana, prijatelja, znanca ali sodelavca, pridobi 30 % popust in potem še dodaten 10% popust, za vsakega dodatnega udeleženca.

Tisti, ki se delavnice ne boste udeležili, in boste samo s priporočilom pripeljali nekoga na delavnico, vam bo podarjena provizija v vrednosti 10% od vplačanega zneska vsakega udeleženca. Provizija se bo izplačala v obliki koriščenja naših storitev oz. v obliki gotovine.

Popustov ne bo mogoče uveljavljati na dan začetka delavnice, zato nam že ob prijavi javite imena in priimke udeležencev, ki bodo prišli z vami, oz. ste jim delavnico priporočili vi. Prijave se štejejo kot veljavne po prejemu plačila kavcije.
Kaj potrebujete?

Za vadbo potrebujete udobna športna oblačila. Vaje bomo izvajali bosi. Ležalke za vadbo in odeje, s katerimi se boste lahko pokrili med zvočno kopeljo, so na voljo že v centru samem, lahko pa si seveda prinesete svoje.

 

O voditelju delavnice

Delavnico vodi Boštjan Topovšek, NLP Mojster Coach, Neuro Aura Terapevt, PEAT Procesor, GONG Mojster in praktik mnogih sistemov za osebno rast, zdravje in vitalnost. Njegov način dela s skupinami in posamezniki je zaznamovan s pristnostjo, iskrenostjo, energičnostjo in učinkovitostjo. Modeli in filozofija, ki jo uči in živi, temelji na modelih nevrolingvističnega programiranja, psihologije, energetske psihologije in v zadnjem času predvsem telesne psihoterapije Core Energetics.

Več informacij in prijave

Več informacij in prijave na spletni strani http://www.lepdanzaspremembo.si/dogodki/prebujanje-zavesti-telesa-in-pristnosti,

na e-naslovu ana@lepdanzaspremembo.si ali po telefonu 041 331 595.

Dovolite življenju, da teče skozi vas, in dopustite, da se spontano izrazi.

 

Leave a Reply