UČENJE DR. GRIGORIJA GRABAVOJA

Datum in čas dogodka: 02.07.2014 - 18:00

UČENJE DR. GRIGORIJA GRABAVOJA

BREZPLAČNO PREDAVANJE

SVETLANE NOVAK – LICENCIRANE PREDAVATELJICE

v Izobraževalno-zdravilnem Centru

v GABERJU PRI LENDAVI

2.7.2014 OD 18.-21. URE

 

Svetlana Novak je licencirani predavatelj učenja Grigorija Grabavoja. Njegovo znanje odlično razume in ga zato na razumljiv ter duhovit način tudi poda.

Po celotni »Jugoslaviji« ima skoraj vsakodnevno predavanja in delavnice, kjer posreduje konkretna znanja in tehnologije za normiranje zdravja, financ, za doseganje blagostanja in trajnostne sreče v našem življenju, sploh pa daje znanja in razumevanja znanj, kako kreirati z vsemi temi znanji svojo pot, ki je takšna, kot si jo je za nas zamislil Stvarnik.

Svetlana Novak deluje skladno z Grabavojevimi znanji, saj vse, kar dela, dela za makro odrešitev in harmonični razvoj vseh in si prizadeva, da bi ta znanja prišla vsakemu v roke, zato je poskrbela za mnogo prevodov iz ruskega na srbski jezik in s tem omogočila hitrejše dvig zavesti. Poskrbela je tudi za realizacijo njene ideje, da se v Srbiji ravno sedaj odpira center, kamor bodo prihajali ljudje iz celotnega sveta, da se bodo izšolali v predavatelje Grabavojevih znanj. To je prvi in edini center, ki ga je odobril sam Grigorij Grabavoj na podlagi Svetlaninega dela in dosežkov.

 

Kdo je Grigorij Petrovič Grabavoj?

 

Učenje akademika, dr. matematike, fizike, aplikativne mehanike in medicine, Grigorija Petroviča Grabavoja je usmerjeno na vseobče odrešenje in usklajen razvoj vseh nas. Njegovo delo je bilo predvsem usmerjeno na preprečevanje globalnih katastrof. S svojo jasnovidnostjo in konkretnimi smernicami je zaustavil mnoge katastrofe jedrskih central.

Obstaja veliko knjig kot konkreten dokaz, da je država od njega naročila posle, ki pa jih je reševal vedno 100 %,  kot tudi dokazi o ozdravljenih od zadnjih stadiov raka in aidsa, obnavljanje kirurško odstranjenih organov kot tudi na tisoče ljudi, ki so vstali od mrtvih oz. ki jih je osebno povrnil v življenje tu in sedaj.  Teleportira predmete in ljudi, gleda skozi čas, razdalje in pregrade, gradi sedanjost in prihodnost …

Vse, kar dela, dela s 100 %-tnim rezultatom. Dela preko informacijske stopnje, preko katere dela tudi Stvarnik. O tem poučuje ljudi s svojimi knjigami, predavanji in rednimi koncentracijami, ki jih izvaja z vsemi od 22. do 23. ure vsak večer. Kaže na nesmiselnost ubijanja in umiranja. Definiral je nove zakone matematike in ostalih ved …

Brezplačno Predavanje  SVETLANE NOVAK, 2.7.2014, od 18. do 21. ure v Gaberju pri Lendavi na temo:

UČENJE DR. GRIGORIJA GRABAVOJA – naučili se boste, kako regenerirati vid, hrbtenico in ščitno žlezo.

NA SAMEM PREDAVANJU BOSTE IMELI NA VOLJO KNJIGE V NASLEDNJIH JEZIKIH:

- srbskem (30 naslovov);     

- slovenskem (2 naslova);

- in madžarskem (5 naslovov).

PREDAVANJE JE BREZPLAČNO

NASLOV: Izobraževalno-zdravilni Center Gaberje, Glavna ulica 42 – 46, 9220 Lendava.

Ker je število mest v dvorani omejeno Vas prosimo, da se prijavite na spodnji naslov.

POD-ORGANIZATOR ZA SLOVENIJO:

Sandra Habjanič: sandra@erbija.si

Vljudno vabljeni vsi, ki vas zanima znanje Grigorija Grabavoja, duhovna rast, znanja širjenje zavesti, znanja, ki so spuščena na Zemljo od samega Stvarnika, zato da bi ljudje spoznali v resnici svojo resnico in v resnici svojo srečo ter vse svoje potenciale, ki jih je ob stvarjenju položil Stvarnik v našo dušo.

Pozdrav Vsem z veliko ljubeznijo.

 

Leave a Reply