GONG ZVOČNA KOPEL

Datum in čas dogodka: 01.04.2014 - 19:00

Kdaj: torek 01.04.2014.

Ura: od 19.00 – 20.00

Obvezne prijave na alesifko@gmail.com ali 031 702 583


Ustvarjalec:  Aleš Ifko

GONG ZVOČNA KOPEL

Sodelovali bodo planetarni Gong Uran, morska školjka, tibetanske pojoče posode, vetrni zvončki in ostala prvinska glasbila.

Človek je iz tonov. Vsak del telesa ima svojo frekvenco. Telo pa je skupek le-teh, kar da osnovni telesni ton. Vsako bitje zase je kot glasbilo, ki ga je možno in dobro redno uglaševati.

Gong je starodavni glasbeni instrument, ki nam s svojim zvokom pomaga pri popolni sprostitvi in zdravljenju na vseh nivojih našega bivanja. Gong ne ustvarja zvoka v logičnem ritmičnem zaporedju ampak deluje fraktalno, zato naš um, ki tega ni vajen počasi spusti nadzor. Ko se popolnoma prepustimo zvoku, se naše telo pričenja spominjati kdo smo. Popelje nas v dimenzijo, kjer ni časa, ne prostora. Valovanje možganov se spusti na frekvenco podobno tisti, ko zaspimo. Naša zavest se umika in vstopamo v podzavest. V tem stanju budnega sanjanja se osvobajamo strahov, negativnih vzorcev, blokad in zastalih energij.

Gong Uran je zelo dobrodošel v času sprememb, ker sproži spremembe kjerkoli so potrebne.
Spodbuja spontanost, kreativnost, originalnost, svobodo in kliče moč obnovitve.

Vibracije prisotnosti na zvočni kopeli ostanejo z nami še nekaj dni.
Naše telo se uglasi na naravno frekvenco 432 Hz. Po zvočni kopeli ne počnite ničesar in se prepustite procesu, ki so ga sprožile vibracije prvinskih instrumentov ter dovolite da se zgodi kar se mora.

S seboj prinesemo topla in udobna oblačila, odejo, morda vzglavnik in steklenico vode.

 

Leave a Reply