HAVAJSKA METODA – KAHUNA

Datum in čas dogodka: 23.03.2014 - 18:00

 Osvoboditev črevesja in razstrupljanje telesa

HAVAJSKA METODA imenovana Kahuna

Čiščenje črevesja je postopek razstrupljanja in regeneracija telesa, ki neizogibno vpliva na naša čustva. Telo in duša sta namreč med seboj neločljivo povezani. Nenadoma zaznavamo občutke, ki jih vsakodnevno ne občutimo ali jih ne želimo občutiti. Ena od mnogih pomenov besede “Kahuna” je “skrivnost” ali “skritost”. V našem življenju ne odkrivamo le fizične, temveč tudi duhovne skrivnosti. Odločitev za prenovo črevesja je vedno tudi odločitev za ponovno preučitev našega življenja in morda novo usmeritev. S sodelovanjem na vajah za telo, meditacije, kratkih sprehodov, pogovorov, plesa, lahko podprete vaš proces fizičnega in duhovnega čiščenja. Glede na občutenje, se sami odločate, kako globoko si želite to izkusiti. Za program čiščenja je potrebna resna priprava, stabilno zdravstveno stanje in skrbna prehrana po koncu programa. Odpovemo se trdi hrani, da se telo izprazni in očisti in uvedemo indijsko / havajski pristop čiščenja.

Program Kahune je eden od korakov pri odpravi kandide , zato potekajo v času izvajanja programa svetovalna predavanja o odpravi kandide.

Začetek je ob 18.00, zaključek je ob 12.00.

Izvajanje programov v letu 2014:
• 23. – 28. marca
• 20. – 25. aprila
• 25. – 30. maja
• 21. – 26. septembra
• 19. – 24. oktober
• 16. -21. novembra

Cena za 5 dnevni program z nastanitvijo:
• dvoposteljna soba 300 EUR
• doplačilo za enoposteljno sobo 50 EUR
• štiri posteljna 230 EUR
• skupna ležišča , šotor 195 EUR

V ceno je vključeno: – prehrana , zelišča , čaji
- svetovalna predavanja
- vodenje in izvedba programa

Opomba: število mest je omejeno, zato je potrebna predhodna rezervacija za izbran termin.

Organizator: Libona d.o.o. , Zagrebška c.85 , 2000 Maribor.

INFORMACIJE : www.havajska-kahuna.si,  ciscenjekahuna1@gmail.com

mob: 041 818 529

POGOJI ZA  UDELEŽBO :  udeleženec   izpolni  PRIJAVNICA KAHUNA   in plača 60 EUR are

             NAVODILA ZA PRIPRAVO NA HAVAJSKO ČIŠČENJE KAHUNA  

PRIPRAVA

Priporočamo, da en teden pred začetkom tečaja zmanjšate količino hrane, poživil ,napetosti,tudi cigaret in alkohola in po možnosti preklopite na vegetarijansko hrano. Dan ali dva pred začetkom začnite manj jesti. Ne jejte mesa, imejte sadni ali zelenjavni presni dan. Torej brez kruha,testenin in slaščic. Hrano dobro prežvečite in zaužijte veliko tekočine. Prav tako priporočamo, da se dan ali dva pred začetkom poslovite od kajenja , alkohola , kave in tudi sladkarij. Z odločnim«da«, se tudi notranje pripravite na teden čiščenja. Veselite se dnevov , ki prihajajo! .

 

KAJ PRINESETE S SEBOJ

S seboj prinesete udobna,športna oblačila, dovolj perila , tople nogavice , hišni copati, trenirka,pripomočki za osebno higieno, vetrovka in čevlje za sprehode v naravi, budilka , termos steklenica za čaj, steklenico za šejk ,2 lsteklenico za vodo , plastično vedro ( od 10 do15 L) z pokrovom ,nekaj za pisanje.

Program začnemo prvi dan ob 18. uri . zaključimo pa zadnji dan s kosilom.

 

PROGRAM

Teden zdravilnega čiščenja poteka takole:

  • bivamo v centru glede na rezervacijo namestitve.
  • pripadamo skupini in sprejemamo odgovornost in skupni red.
  • teden čiščenja poteka v molku.
  • Čistimo se tako ,da vsak dan zgodaj zjutraj v skupinskem krogu pijemo toplo slano vodo, ki ne prehaja skozi ledvice, ampak neposredno v črevesje. Zaradi osmotskega tlaka v črevesju, voda teče direktno v črevo in proces čiščenja se bo pričel. Voda se po naravni poti izloči iz telesa. Ko smo popili dovolj slane vode nadaljujemo s pitjem sladke vode , v katero dodamo stisnjen limonin sok, ki neposredno v črevesju izpira toksine in raztaplja obloge.

Preostanek dneva 3x na dan uživamo zelišča ( formulo ) z katero črevesje osvobodimo starih zasušenih oblog in izločimo vse preostale strupene snovi. 2x na dan bomo zaužili zelenjavno juho-tekočino in zvečer zaključili z napitkom za izpiranje in podporo jeter. Čez dan so na razpolago različne pijače in čaji , ki jih pijemo več kot narekuje žeja.

  • Ves čas čiščenja poteka dnevni red, ki vključuje jutranjo telovadbo , meditacijo , zdravilni chi gong , izmenjavo izkušenj , prosti čas , sprehodi v naravi , ogled filmov .Med izvajanjem programa  potekajo  predavanja na temo odprave kandide, razstrupljanja telesa in način prehrane po končanem čiščenju. Vsa vprašanja dnevnega reda bodo podrobno predstavljena prvi dan.

 

Za zdravilni teden čiščenja se odločimo na lastno odgovornost, svobodno in dobro motivirani. Čiščenja se lahko udeleži vsak odrasel, ki se počuti zdravega, sposobnega za nekaj discipline in v to vstopa svobodno z jasnim namenom.

 

V dvomu se posvetujte  z zdravnikom, predvsem, če redno jemljete zdravila (tudi antidepresive ), ste v času pred in po operaciji ali težji bolezni. Ne smete se čistiti s tuberkolozo, obolenjem ledvic , srca ,motnjami krvnega pritiska v nosečnosti in drugih težjih boleznih .

 

Hvala in vse dobro

Srečko Verzel

vodja programa kahuna

 

Več informacij o metodi lahko najdete tukaj: Kahuna SLO                     

 

Leave a Reply