POSTAVITEV DRUŽINE – SPOROČILA OSEBNE IN DRUŽINSKE DUŠE

Datum in čas dogodka: 15.03.2014 - 10:00

POSTAVITEV DRUŽINE – SPOROČILA OSEBNE IN DRUŽINSKE DUŠE

Delavnica je namenjena vsem, ki želite delati na sebi in aktivno prispevati k izboljšanju kvalitete svojega življenja na področju zdravja, primarne družine, partnerstva, odnosov  z otroki, poklicnega uspeha, službenih odnosov, duševnega miru …

Na delavnici izhajamo iz načela, se lahko izvor posameznikovih težav nahaja na različnih nivojih: v miselnih vzorcih, podzavestnih programih, doživetih travmah (iz otroštva), družinski in osebni karmi.

Na delavnici pogledamo sisteme, v katerih delujemo (družina, služba, partnerstvo) in kateri nivoji tega sistema potrebujejo »zdravljenje«.

Tako boste lahko pogledali slike vaše osebne in družinske duše, ozavestili blokade (družinske  in osebne travme, miselne  in čustvene vzorce, podzavestne strahove) in jih razrešili ter se učili nove notranje drže, ki vas bo peljala v smeri zdravja, notranjega miru, družinske in partnerske povezanosti  ter obilja.

Delo sloni na metodi družinske postavitve, ki jo je razvil Bert Hellinger, izhajajo pa iz družinske psihoterapije. V posebnem vzdušju postanejo kot slike vidni nivoji, ki so našim očem sicer skriti. Ta slike so odraz duše: razkrije se nevidni, dušni nivo družine, partnerstva, podjetja, bolezni … Posameznik izpostavi področje, ki ga želi rešiti, izboljšati. Iz skupine udeležencev on ali vodja postavitev izbereta predstavnike, povezane z njegovo temo. Izbrani predstavniki, postavljeni v prostor,  vstopijo v informacijsko polje sistema, ki je postavljen. V tišini in zbranosti se prepustijo občutkom, ki jih prevzamejo in se začnejo premikati, iskati svojo mesto. Nato se pogleda, kje se nahaja rešitev, rešitev za vse vpletene, dokler ni vsak na mestu, na katerem se počuti dobro, na mestu, ki mu v sistemu pripada. Postavitev se tako zaključi s sliko rešitve, rešitve za vse vpletene.

 

POTEK SEMINARJA: izbirate lahko med enodnevnim ali dvodnevnim seminarjem

1. dan: postavitev družine

2. dan: poglobljeno delo glede na potrebe posameznika in skupine:

- postavitev družine

- vračanje fragmentov duš

- celjenje duše, srca, uma

- potovanje do notranjega otroka

- transformacije škodljivih občutkov in zbujanje zaželenih, koristnih občutkov

- povezovanje duha, duše, uma, srca in telesa

Dvodnevna udeležba vam prinese intenzivnejšo, učinkovitejšo in celovitejšo osebno izkušnjo ter reševanje vaših stisk in težav.

 

O IZVAJALKI

Duška Vake, po poklicu učiteljica slovenščine, se v duhovnem polju družinskih postavitev giblje od leta 2003, lastne delavnice je začela voditi leta 2011. V delo po potrebi vključuje tudi karmično diagnostiko, theta healing in druga orodja integralne biorgonomije. Več na www.povezani.si

Kontakt za informacije in prijave: dusanka.vake@guest.arnes.si, tel: 031 442 528

 

 

 

 

Leave a Reply